به گزارش پتروریت به نقل از علی ربیعی دستیار رئیس جمهور در این مراسم با اشاره به غیر قابل انکار بودن نیروی نخبه و منابع عظیم کشور، اظهار کرد: با وجود ناملایمتیها و تحریمهای ظالمانه که هر کدام به تنهایی سبب فروپاشی یک جامعه میشد، شاهد تبلور نخبگی ايرانيان هستیم.
وی افزود: با درایت و همت دانشمندان و کارگران شایسته صنعت از این تجهیز که برگرفته از یک دانش ترکیبی است، رونمایی میکنیم. حرکت به سمت استفاده از فناوری بومیسازی راهگشا است و این فرهنگ میبایست در شرکتها و صنایع دیگر هم بروز کند
در ادامه این مراسم صادقینیارکی مدیرعامل شرکت ایرانترانسفو، ساخت این تجهیز راهبردی را حاصل ارتباط مسقیم میان صنعت مهندسی و داخلی دانست و افزود: با اعتمادی که از سوی مدیران صنعت فولاد و این مجموعه شکل گرفت، برگ زرین دیگری در تاریخ صنعت ایران رقم خورد.
نیارکی گفت: مجموعه ایرانترانسفو افتخار دارد از سال ۱۳۹۱ اولین دستگاه ترانس در کشور تولید کند و از سال ۱۴۰۰ با اعتمادی که به ایران ترانسفو شد، شروع به ساخت ترانسفورماتور تخصصی کردیم که از سال ۱۴۰۰ تا به امروز ۹ ترانس با ظرفیت ۵۰۰ مگاوات آمپر ساخته شده است.
وی در ادامه گفت: بزرگترین ترانس با ۱۷۸ مگاوات کوره تولید شده است که تمامی مراحل طراحی، ساخت مهندسی به دست متخصصان داخلی اجرا شده است.
مدیرعامل شرکت ایرانترانسفو، خاطرنشان کرد: سرمایهگذاری مراحل طراحی، مهندسی، ساخت و تامین تجهیزات به ارزشی معادل دو ميليون و ۶۰۰ هزار میلیون یورو است.
در بخشی دیگری از این مراسم، محمدرضا خسروی مدیرعامل شرکت فولاد بوتیا ایرانیان به کارگیری ترانس کوره ساخت داخل را افتخار دانست و افزود: شرکت ایرانترانسفو ثابت کرده است برای آسایش و پایداری تولید صنایع از هیچ تلاشی فروگذار نیست. مجموعهای عظیم که نشان برتر ساخت داخل را از آن خود کرده است.
وی به معرفی شرکت فولاد بوتیا پرداخت و اظهار داشت: این شرکت با در نظر گرفتن فولاد سبز از ۶ سال گذشته تا به امروز تولید انبوه را آغاز کرده است. افتخار داریم بزرگترین فاضلاب کشور را در دست احداث داریم. در بحث حمل و نقل ریلی و کمیتهای آب و برق حداقل رکوردهای مصرف را ثبت کردهایم.
خسروی گفت: تولید سبز واحد با راندمان بالا و بکارگیری بهروزترین واحد نیروگاهی کشور را در اختیار داریم. برنامه داریم با احداث نیروگاه خورشیدی ۵۰۰ مگاواتی به هاب انرژی منطقه تبدیل شویم.